NanoProm.hu

Fedezze fel a 21. század technológiáját!

2015. május 13. - NanoProm

Mindannyian szeretnénk, ha az általunk vásárolt termékek minél tovább szolgálnának bennünket. De a mindennapokban használt tárgyaink számos veszélynek vannak kitéve. Amíg ruházatunknak és cipőnknek az időjárás viszontagságaival kell megküzdenie, addig az otthonunkban levő tárgyakat a fokozatos amortizálódás fenyegeti. Van azonban megoldás arra, hogy a sokszor drága pénzért vett tárgyaink élettartamát meghosszabbítsuk.

Mindennapi életünk láthatatlan jótevői, a nanotermékek most az Ön otthonába is megérkeztek.

szelvedo-nanotech-ablaktorlok.jpg

Nanotermékek – Láthatatlan jótevők

Legnagyobb előnye az apró részecskéknek, hogy a kezelt anyagoknak hatékony és hosszantartó felületvédelmet biztosítanak. Mivel a nanotermékek használata valamennyi anyagot ellenállóbbá tesz, így valamennyi kezelt tárgy élettartama jelentősen meghosszabbodik. Nem is gondolnánk, hogy milyen sokrétű alkalmazása létezik a nanotechnológiának. Legyen szó a vázáról, a ruházatunkról vagy akár egy olyan értékes vagyontárgyunkról, mint amilyen az autónk, a nanotermékek használatával számos anyag felületet megóvhatunk. A teljesség igényével a következő anyagok esetében alkalmazták sikerrel e jótékony részecskéket:

-    textilanyagok, ruházat, cipő felületvédelme,

-    krómozott felületek, rozsdamentes acél védelme,

-    üveg és mázas kerámia impregnálása,

-    pórusos felületek megóvása (tégla, vakolat, beton, cserép stb.),

-    műanyag és lakkozott felületek védelme.

-    fa impregnálása és kezelése,

Ahogy látjuk, a nanotechnológia legtöbb használati tárgyunkat ellenállóbbá és védettebbé teszi a külső környezeti hatásokkal szemben. Mégis, érdemes ezek közül két gyakori alkalmazási területet kiemelnünk: az autó-, illetve a textilipart. Az ilyen termékeknél ugyanis a láthatatlan részecskék a védelmen túl további kedvező tulajdonságokat is kölcsönöznek a kezelt felület számára.

auto-es-motorkerekpar.jpg

Biztonságosabban a közlekedésben!

Ha egyetlen szóval kéne összefoglalnunk, a nanotermékek gépjárművekkel kapcsolatos előnyét, akkor az a biztonság lenne. A sokoldalú részecskék egyik legújabb technológiai innovációja az úgynevezett folyékony ablaktörlők. A nanotermékekkel kezelt szélvédő és ablaküvegek eltaszítják a vizet, az olajat, valamint a szennyeződéseket, azaz hidrofób, illetve oleofób hatást nyújtanak a kezelt felület számára.

Mivel a szennyeződések nem képesek a felülethez tapadni, ezért a továbbiakban minimális ablaktörlő használat is elégséges a biztonságos vezetéshez, sőt a kezelt felület tisztítása is egyszerűbbé válik. A nanotermékek használatával így jóval nagyobb biztonságban vezethetünk nehezebb időjárási körülmények (pl. esőben, hóban stb.) között is.

Hatékonyabb védelem a ruházatnak!

Napjainkra a textilipar is felfedezte a nanotechnológiát. Az impregnálás, amely egy felületkezelési eljárás, nem csak az anyag védelmét biztosítja, hanem folyamatos antibakteriális, valamint antimikrobális funkciót is kölcsönöz neki.

Mivel a kezelés hatására a termék néhány napra a szagok ellen is védetté válik, így a továbbiakban sokkal kevesebb mosás is elegendő lesz a ruházatnak. A kezelés hatására a termékek UV-stabillá válnak, valamint nem igényelnek vasalást sem. Egyszóval: nanotermékekkel garantált a higiénikus tisztaság érzése, melyet a hagyományos módszerekhez képest jóval kisebb költségek árán tudunk megvalósítani.

Használja Ön is sikerrel otthonában a nanotechnológiát!

A Nanoprom csúcstechnológiával készült nanotermékek forgalmazásával foglalkozik. Cégünk németországi kutatókkal és szakértőkkel együttműködve tökéletesíti a felületi kezelésekhez, valamint impregnáláshoz használt termékeit. Célunk, hogy az emberek többet tudhassanak meg a nanotechnológia előnyeiről, valamint a felületi kezelés új módjáról. Vállalkozásunk olyan terméket kíván fejleszteni, amelynek neve egyet jelent a minőséggel, illetve a forradalmian új nanotechnológia professzionális alkalmazásával. Bízunk benne, hogy minőségi termékeink az Ön otthonát is szolgálni fogják! A hétköznapi tárgyainak védelmének köszönhetően pedig a mindennapokban is kellemesebben fogja érezni magát.

További információért látogassa meg weboldalunkat: http://www.nanoprom.hu/hu/